Pakning af porcelænsvogn
Kære kunde.
Her følger nogle tips til pakning af porcelænsvognen.Sæt altid de tungeste ting i bunden af vognene (tallerkener).
Hvor mange tallerkener i hver stak?
- 22 Flade tallerkener i stativ med rød afmærkning
- 30 Flade tallerkener i de blå kasser
- 28 Frokost/desserttallerkener i stativ med blå afmærkning
- 25 Dyb tallerkener i stativ med brun afmærkning
- 30 Side/kagetallerkener i stativ med gul afmærkning
- 35 Underkopper i stativ med gul afmærkning
Ved pakning af glas, på vognene, skal i huske at sætte enten tallerkener med gul afmærkning eller klodskasser (bestik m.m.) foran, således at bakkerne ikke rutsjer rund.
Hvilken slags glas skal i hvilke bakker?
- Champagne i bakker med brun prik (ved 49 stk.), eller rød prik (ved 36 stk.)
- Hvidvin – hvid prik (6x6)
- Rødvin - rød/gul prik (5x5)
- Grand vin rødvin – ingen prik (5x5)
- Sauterne – brun prik (ved 49 stk.)(7x7), eller rød prik (ved 36 stk.)
- Portvin – grå prik (7x7)
- Vandglas – brun prik (ved 49 stk.), eller rød prik (ved 36 stk.)
- Cognacglas - rød prik (6x6)
- Snaps/likør - rød prik (6x6)
- Ølglas på fod - gul prik (5X5)
- ½-pint ølglas – blå bakke uden ruminddeling (5x7)
- Sjusglas (høj) – rød prik (6x6)
- Whiskyglas (lav) – hvid prik 36 stk.
- Kaffe-(5x5) & bouillon kopper (4x4) Blå bakke uden ruminddeling (max 2 lag i 1 bakke)
Bestik
Alt vores bestik er bundtet i bundter af 10 stk. (leveres i klodskasser, rundet op til nærmeste 10). Vores almindelige bestik er mærket "P-1" eller "Bjerregaard" & det pæne "Chippendale". I bedes venligst holde bestikket adskilt (knive for sig, gafler for sig osv.). Eventuel pap-emballage må ikke blive våd eller smides ud.
Tak for hjælpen!