Telte og indretning

– teltudlejning af Partytelt

Placering af telte

Ifgl. Nye bestemmelser må telte ikke opstilles i kortere afstand end 5 meter fra nabobygninger (min. afstand til naboens hus = 5 meter)

Antal Personer i telt:
Hvis deres arrangement medfører at der vil være mere end 150 personer (på én gang) i teltet, skal der ansøges om opstilling af teltet hos Beredskabsstyrelsen.
 

Gulve

Teltets gulv følger terrænet, så underlaget skal være nogenlunde  plan. (evt .opklodsning til merpris)

Opklodsning:

Vores opklodsning af telte, foregår på den måde, at vi  laver et ramme-system af 2"/4" lægter som ligger med afstand på 60 cm, med Europaller som bærepunkt og er forsvarlig skruet sammen. (Faktisk som bundrammen ved opbygning af et almindelig hus.)
Det er selvfølgelig en MEGET tidskrævende opgave, men sikrer den størst mulige bæreevne og stabilitet.

Multipavilloner er nogen eksklusive telte af dansk design (Kalechesmeden - Helsingør)

Klik Her for at se priserne på vores partytelte

Teltene er opbygget på aluminiumsrør, som starter fra en firkant (i grundarealet) til en bue i toppen. En utrolig spændende konstruktion som eftefølgende bliver overtrukket med en (brandgodkent, Airtex, DIN 4102-B1) hvid stofdug.  Når denne dug er spændt hårdt op, står teltene som et hus.

Da et gennemsnitstelt består af mere end 100 rør, som hver især skal samles med diverse beslag, er det ikke telte, som ufaglærte, kan hjælpe med at samle. Derfor bliver teltene altid sat op og taget ned af vores egne uddannede folk.  

Teltene har disse buede vinduer af  3 meter i bunden, buende op til en højde af  2.10m. Siderne (vinduerne) har en stor stabiliserende effect på teltet og må derfor ikke fjernes i Luv(vind)siden ved kraftig blæst. Derimod kan teltene fungere som en STOR parasol i stille vejr. Man kan også nøjes med at knappe siderne delvist op (for oven) hvorved der kommer frisk luft ind uden at man sidder i træk.

Teltenes forholdsvis høje lejepris hænger sammen med en meget høj anskaffelsespris samt en langsomlig opbygnings & nedtagningsproces.  

Har De yderligere spørgsmål er De altid velkommen til at ringe til J.C. von Lindern på 62-221033 eller 3114-2033. Vi er placeret i Svendborg, men udlejer telte på hele Fyn.

Er denne form for telte for fin eller måske i den dyre ende, har vi også de almindelige (hvide) telte.

 

 

Website © Uptime