Velkommen til “Alletiders Party Service”

“Alletiders Party Service” er et festudlejningsfirma med alt, hvad man skal bruge til en vellykket fest. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, med totalarrangementer, som barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, sølvbryllup, guldbryllup, begravelseskaffe, m.m.

I vores Ervhers-service-afdeling tager vi os af alt fra rejsegilde, personalefest, julefrokost, bestyrelsesmøder, generalforsamling, jubilæum til afskedsreception.

Da disse totalarrangementer er vores hovedbeskæftigelse, har vi gennem årene indkøbt så rigelig med materiel, så vi gerne lejer disse ud, enkeltvis.

På hjemmesiden finder du alt hvad vi udlejer, samt idéer og gode råd, som vil kunne hjælpe dig ved tilrettelæggelsen af din fest. På den måde kan du allerede derhjemme se, hvad det er du kan leje hos os. Men, hvis du gerne vil se nærmere på varerne og få nogle gode råd med på vejen, er du altid velkommen til at komme forbi, på Løvholmen 2. (se åbningstider)
Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, på 62 - 22 10 33

Husk; du skal ikke være bange for, at din bestilling eventuelt er for lille! Vi har haft mange kunder, som blot har bestilt en enkelt ting eller bare har ringet for at få et godt råd.

Siden starten har vi været stillet overfor utroligt mange udfordringer i alle retninger og har kun få gange skulle melde “passe”. For med mere end 20 - 30 samarbejdspartnere samt et væld af informationskilder, kan vi (næsten) altid finde en løsning på dine ønsker.

For at få et overblik over vores varersortiment vil jeg råde dig til at  gå ind på "bestilling" og se hvordan varerne ser ud, eller gå ind på "produkter" hvor du vil finde en generel beskrivelse og tips til brug af varerne.
Kan du ikke lige finde den varer de leder efter, kan du bare indtaste den i søgefunktionen i venstre side.


På denne hjemmeside kan du handle på 2 måder:

 1. Du kan bruge vores online kontakt formular til en forespørgsel
 2. Og endelig kan du bestille næsten alle vores varer på vores online e-shop.

  Når vi har modtaget din ordre vil vi sende dig en ordrebekræftelse, som vi beder dig kontrollere for evt.mangler. På forhånd tak!
  Jeg ønsker dig hermed god fornøjelse og håber vores hjemmeside vil hjælpe dig godt på vej mod en god fest !

  På gensyn

   
 • Vi anbefaler, at du føjer denne side til "foretrukne", så du nemt kan finde den igen !


  J.C. von Lindern
  Alletiders Party Service


  I 2007 blev vi Danmarks første firma,

  som er autoriseret telt-opstiller
   

  Dit telt bliver med garanti stående - og du

  kan glæde dig til en SIKKER FEST i tørvejr!! 


Website © Uptime