Totalarrangementer all-inclusive

– hold stor fest i egne rammer

Vil du gerne holde fest derhjemme eller i din virksomhed og føler, at du ikke rigtig har tid eller overskud til at arrangere en stor og betydningsfuld begivenhed, så står LindernGroup og samarbejdspartnere klar til at hjælpe dig.

Ring og hør nærmere...

Vil du gerne være gæst i eget hus? Så invitér gæsterne og vi klarer resten. Ring og få nærmere oplysninger til en individuel løsning hos J.C. von Lindern på telefon +45 62 22 10 33

Vil du gerne arrangere nogle af tingene selv, er dette ikke noget problem. En totalløsning vil blive skruet sammen, helt efter kundens ønske, dog med kyndig vejledning fra vores side.

Som regel vil der direkte efter arrangementets afslutning, blive pakket sammen og ryddet op således, at man få timer efter afslutningen ikke kan se, at der har været et arrangement. Ydermere kan det oplyses, at der ikke vil mangle noget som helst under et arrangement, som er tilrettelagt af LindernGroup.

Kort sagt

Vi flytter en komplet 1. kl. restaurant derud, hvor du gerne vil have den, og fjerner den igen inden for aftalt tidsrum. Indtil videre har vi kunnet opfylde alle vore kunders ønsker, og glæder os til at kunne være dig behjælpelig, med dit kommende arrangement.

Website © Uptime