Pakning af porcelænsvogn

Kære kunde. 
Her følger nogle tips til pakning af porcelænsvognen.Sæt altid de tungeste ting i bunden af vognene (tallerkener).

Hvor mange tallerkener i hver stak?

  • 22 Flade tallerkener i stativ med rød afmærkning
  • 30 Flade tallerkener i de blå kasser
  • 28 Frokost/desserttallerkener i stativ med blå afmærkning
  • 25 Dyb tallerkener i stativ med brun afmærkning
  • 30 Side/kagetallerkener i stativ med gul afmærkning
  • 35 Underkopper i stativ med gul afmærkning

Ved pakning af glas, på vognene, skal i huske at sætte enten tallerkener med gul afmærkning eller klodskasser (bestik m.m.) foran, således at bakkerne ikke rutsjer rund.

Hvilken slags glas skal i hvilke bakker?

  • Champagne i bakker med brun prik (ved 49 stk.), eller rød prik (ved 36 stk.)
  • Hvidvin – hvid prik (6x6)
  • Rødvin - rød/gul prik (5x5)
  • Grand vin rødvin – ingen prik (5x5)
  • Sauterne – brun prik (ved 49 stk.)(7x7), eller rød prik (ved 36 stk.)
  • Portvin – grå prik (7x7)
  • Vandglas – brun prik (ved 49 stk.), eller rød prik (ved 36 stk.)
  • Cognacglas - rød prik (6x6)
  • Snaps/likør - rød prik (6x6)
  • Ølglas på fod - gul prik (5X5)
  • ½-pint ølglas – blå bakke uden ruminddeling (5x7)
  • Sjusglas (høj) – rød prik (6x6)
  • Whiskyglas (lav) – hvid prik 36 stk.
  • Kaffe-(5x5) & bouillon kopper (4x4) Blå bakke uden ruminddeling (max 2 lag i 1 bakke)
     

Bestik

Alt vores bestik er bundtet i bundter af 10 stk. (leveres i klodskasser, rundet op til nærmeste 10). Vores almindelige bestik er mærket "P-1" eller "Bjerregaard" & det pæne "Chippendale". I bedes  venligst holde bestikket adskilt (knive for sig, gafler for sig osv.). Eventuel pap-emballage må ikke blive våd eller smides ud.

Tak for hjælpen!

Website © Uptime